FlyWave

2018.ápr.06.
Írta: nfwave komment

Az élet sava

Az élet tele van lehetőségekkel. Szinte az egész gyerekkorunk erről szólt, hogy az leszel, aki csak akarsz, és a tanulás meghozza a gyümölcsét. Hát mára nagyon jót nevetünk ezen, hiszen tudjuk, hogy a képlet ugyan egyszerű, de a valóságban ez nem így működik.

A napokban jómagam tettem egy nagy lépést, és arra az elhatározásra jutottam, hogy elég a rabszolga munkákból, elég az olyan mindennapokból, amikor nem annak élek amit szeretek, így tettem egy nagy lépést és elkezdtem megvalósítani az álmaimat. Eleinte minden nagyon szépen haladt, úgy éreztem az élet, a sors ajándéka, de sajnos nagyot tévedtem. Hatalmasat!

Jött a próbatétel napja, amikor megpróbáltam nem rosszra gondolni, a siker érdekében bevettem mindent. Egy pillanatra úgy éreztem, hogy sikerem van. A saját magammal szemben felállított kétségekkel nem tudtam mit kezdeni, de a helyzetet lehetőségeimhez mérten uraltam, és úgy éreztem minden a legnagyobb rendben van.

Aztán jött a nagy pofon. Elbuktam!

Gondolkodtam a sikertelenségem okain, de igazából felesleges is ezen gondolkodni, mert nem teljesen az én hibám volt ez, hanem maga a jelenlegi társadalom összetétele ilyen.

Annyira rossz a követelmények rendszere, hogy egyszerűen nem azt jutalmazzák meg, aki szorgalmasan megvalósítsa az álmait, hanem azt, aki közel áll a tűzhöz bármilyen értelemben is véve.

A magamért felállított lehetőségek száma drasztikusan elkezdett csökkenni, az ajtók bezárultak és maradtak helyettük a sivár falak. Az élet, amitől eddig menekültem mára álom maradt, és az élet amiért dolgoztam csak csalódás.

Ezek után nagyon nehéz továbblépni, de megpróbálom. Persze a terveimet jelentősen módosítani kell, van mit tenni, de az idő is sürget.

Szóval egy hatalmas vihar kapott el jelenleg, de bíznom kell abban, hogy kisüt a nap utána. 

meldred_on_ship.jpg

 

Címkék: Élet, Történések

Kezdjünk neki!

Az utóbbi időben rengeteg problémám akadt a bejegyzéseim közzétételével.

Volt egy hatalmas letiltási hullám a Facebookon, aminek én is áldozatul esetem (indokolatlanul, teszem hozzá), így rengeteg munkám veszett el. A bizalom érhető okokból a Facebook felé nem teljes.

Ezután menekültem a Telegramra, ahol rendkívül élveztem a környezetet, viszont visszamenőlegesen nem tudtam mindenkihez eljuttatni az írásaimat, pedig voltak olyan bejegyzéseim amik "időálló" témák, így szükségét éreztem egy olyan külső felület létrehozásának, ahol szabadon közzétehetem a tartalmaimat.

Így kerültem ide.

Remélem, hogy örömötöket fogjátok lelni a munkámban, és hozzájárulhatok a napotok szebbé tételéhez.

Köszönöm, hogy itt vagytok! :)

welcome-png-hd.png

Címkék: blog